magdireceptek

Zöldbabfőzelék ismét – zöld, mert itt a tavasz :)

Sok, saját termesztésű zöldbabunk lapul még a mélyhűtőben. Így ismét főzelék készült, most nem tárkonnyal, hanem simán, hagyományosan: petrezselyemmel 🙂 A korábbi recept itt elolvasható. A   főzelékhez tartozó burgonyás pogácsa, illetve
a hozzá elfogyasztott zabszelet lejjebb található 🙂

Ezeket olvastad már?

Reggeli, elvitelre :-)

Nektek nem szokott gondot okozni, hogy a reggeli kását a korán induló férjeteknek, vagy magatoknak hogyan csomagoljátok el? Nekünk igen....

Mandulatej

Egy kis karobbal Ma a házi müzlihez mandulatejet készítettem. Forrásban levő vízbe szórtam egy zacskó (200 gr) mandulát, kb. 1...

Mandulamajonézes sütőtök-tofu saláta

Extra finom saláta, próbáljátok ki! Hozzávalók: 20 dkg sütőtök1 metélőhagymás tofu 5 szem fekete olívabogyó2 tk. rozmaringsó – ízlés szerint —10...