Könyveim

„Támogatandó minden olyan nemes törekvés, amely közel hozza és vonzóvá teszi a gyerekek és fiatalok számára a zöldségek, gyümölcsök jótékony hatásait és így nemcsak ízlelhetik, hanem „érthetik”, mit is esznek valójában. Az értelmes étkezés – ez lehet Magdi könyveinek mottója.”
Tóth Gábor, élelmiszeripari mérnök

Jelenleg előrendelhető és kapható könyveim

További képek a könyvből

Most tiéd a konyha! Vegetáriánus, vegán szakácskönyv belevaló fiataloknak

A könyvem 2022-ben bekerült az “Év könyve” díjon a legjobb 10 könyv közé!

A 40 receptet tartalmazó könyv ezúttal a nagyobbakat (12-18 éveseket) szólítja meg. Minden receptet egész oldalas ételfotó egészít ki, illetve az És ez megvan? és a Jöjjön egy ötlet! részek teszik igazán informatívvá. A könyv célja, hogy értelmes elfoglaltságot nyújtson a gyermekeknek, és ezáltal is egyben tartsa a családokat.

Fűzött, ragasztott, 120 oldal

A könyv ára:

Kalandozások Zöldségországban

A könyv óvodás és általános iskolás korú gyerekeknek mutat be egy kerettörténet segítségével 23 izgalmas konyhai alapanyagot: zöldséget. Minden növényt 1-1 grafikai oldal be is mutat. A könyvben 19 játékos, zöldséges feladatlap is található.

Spirálozott, 104 oldal. 

A könyv ára: 

Lapozz bele!

Lapozz bele!

A főzés gyerekjáték!

A könyv főképp a 6-12 éves gyermekeknek íródott, hogy az ő korosztályukban is népszerűsítse a vegetáriánus, vegán ételek elkészítését. 85 receptet tartalmaz, minden recept mellett csodás elkészült ételképek láthatók és hasznos alapanyag, illetve egészségügyi információk olvashatók. A könyvet kézműves feladatok (pl.szalvétahajtogatási technikák) színesítik.

201 oldal, méret: B/5, spirálozott kiadás

A könyv ára: