Könyveim

„Támogatandó minden olyan nemes törekvés, amely közel hozza és vonzóvá teszi a gyerekek és fiatalok számára a zöldségek, gyümölcsök jótékony hatásait és így nemcsak ízlelhetik, hanem „érthetik”, mit is esznek valójában. Az értelmes étkezés – ez lehet Magdi könyveinek mottója.”
Tóth Gábor, élelmiszeripari mérnök

Jelenleg előrendelhető és kapható könyveim

Kis séfek nagy kalandja

Főzni jó, főzni menő, főzni minden életkorban kaland! Tarts velünk, légy most Te a séf a konyhában! Ismerkedj meg a vegán konyha alapanyagaival, ragadj fakanalat, és némi szülői-nagyszülői segítséggel készíts finomabbnál finomabb fogásokat az egész család számára.

Hogy ne csak ízletes legyen az ételed, hanem értsd is, hogy mit, mivel és miért eszel, főzés közben Brokkoli Beni és Citrom Cili a könyv lapjain számos érdekes információt is megoszt veled. Kalandozzunk együtt a vegán ízek világában!

A szerző, Dankóné Reisinger Magdolna két lelkes kisszakács édesanyjaként kilencedik könyvében 44 új, fotókkal illusztrált, növényi alapú receptet mutat be, amelyekkel számos ötletet ad a változtatásra, kísérletezésre és a ve­gán életmódra nyitott fiatal séfeknek. Alkotásra fel!

Kiadó: Gingko Kiadó
Oldalszám: 132 oldal
Kötés: kartonált, ragasztott
Belív: 4+4 szín, matt fóliázott

A könyv ára: 

Egyszerű és tápláló

A 75 receptet tartalmazó könyv fontos könyv lehet azok számára, akik vegetáriánus, vegán életmódot szeretnének folytatni, mivel az egyik
legehezebb kérdésre ad választ: mit kenjünk a kenyerünkre? A 12 fejezetes könyvben nem csak kencék, pástétomok receptje szerepel, hanem kenyerek és pékáruk, valamint saláták receptjei is megosztásra kerülnek. Így, ha valamely okból nem is tudunk főzni, vagy munkahelyre, iskolába csomagolnánk egészséges szendvicseket, a könyv nagy segítségünkre lehet.

Fűzött, ragasztott, 116 oldal

A könyv ára: 

További képek a könyvből

Most tiéd a konyha! Vegetáriánus, vegán szakácskönyv belevaló fiataloknak

A könyvem 2022-ben bekerült az “Év könyve” díjon a legjobb 10 könyv közé!

A 40 receptet tartalmazó könyv ezúttal a nagyobbakat (12-18 éveseket) szólítja meg. Minden receptet egész oldalas ételfotó egészít ki, illetve az És ez megvan? és a Jöjjön egy ötlet! részek teszik igazán informatívvá. A könyv célja, hogy értelmes elfoglaltságot nyújtson a gyermekeknek, és ezáltal is egyben tartsa a családokat.

Fűzött, ragasztott, 120 oldal

A könyv ára:

Kalandozások Zöldségországban

A könyv óvodás és általános iskolás korú gyerekeknek mutat be egy kerettörténet segítségével 23 izgalmas konyhai alapanyagot: zöldséget. Minden növényt 1-1 grafikai oldal be is mutat. A könyvben 19 játékos, zöldséges feladatlap is található.

Spirálozott, 104 oldal. 

A könyv ára: 

Lapozz bele!

Lapozz bele!

A főzés gyerekjáték!

A könyv főképp a 6-12 éves gyermekeknek íródott, hogy az ő korosztályukban is népszerűsítse a vegetáriánus, vegán ételek elkészítését. 85 receptet tartalmaz, minden recept mellett csodás elkészült ételképek láthatók és hasznos alapanyag, illetve egészségügyi információk olvashatók. A könyvet kézműves feladatok (pl.szalvétahajtogatási technikák) színesítik.

201 oldal, méret: B/5, spirálozott kiadás

A könyv ára: