Rólam

Itt rólam olvashatsz. Ki vagyok én és mivel foglalkozom?

Üdvözöllek a 'Vegasziget' oldalán!

Én Dankóné Reisinger Magdi vagyok, a Vegasziget oldal és brand megálmodója. Budapesten születtem, ott folytattam tanulmányaimat: az ELTE-BTK-n szereztem 3 és a Corvinus Egyetemen 1 diplomát. Éltem és dolgoztam Svájcban, Franciaországban és egy fejlesztési szervezetnél tevékenykedve több alkalommal Afrikában is. 9 éve, kislányunk születése után fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy minél többet szeretnék a gyermekünkkel, később gyermekeinkkel lenni, így otthonról szeretnék dolgozni. A végzettségeimet használva újságírással, könyvszerkesztéssel, könyvírással, lektorálással, pályázatírással, magántanítással foglalkoztam és foglalkozom jelenleg is.

Ezzel szinte egyidőben egy súlyos betegség diagnosztizálása után fokozatosan tértem át a vegetáriánus étrendről a vegán életmódra és ezt egy vegán gasztroblogon, a Magdireceptek blog oldalon „dokumentáltam” is. A kezeléseknek és életmódnak is hála, életben maradtam, sőt, teljesen egészséges vagyok. Azóta is lelkesen képviselem a vegetáriánus, vegán életmódot, szeretnék – saját életpéldámból okulva – segíteni azoknak, akik akár betegségekkel küszködnek és ezért életmódváltásra „kényszerülnek”, vagy csak nyitottan állnak a vegetáriánus vagy vegán életmódhoz. A blogom révén (társszerzőként majd szerzőként) kiadtam 6 vegán szakácskönyvet és 1, gyermekeknek írt ismeretterjesztő könyvet. A legutolsó könyvem 2022-ben bekerült az „Év könyve” díjon a legjobb 10 könyv közé! Jelenleg a 8. könyvem és 1. társasjátékom kerül kiadásra, mely a kamaszoknak íródott. Főzőtanfolyamokat tartottam és tartok, illetve üvegbe zárt finomságokat készítek férjemmel és gyermekeinkkel együtt, ezeket kínálom megvételre. Nézz szét nálam, íratkozz fel hírlevelemre vagy kérdezz tőlem, írj nekem bátran!

Ami különleges bennem

Születésemtől kezdve sok minden érdekel, nehezen tudtam a továbbtanulásoknál szűkíteni a kört. Így nem volt kérdés, hogy több egyetemi diplomát szerzek és azóta ezt a tudást igyekszem alkalmazni, bővíteni a mindennapokban. A több lábon állás nekem szenvedély, neked pedig segítség lehet.

Kedves szavak az ügyfeleimtől

Olvasd el mit mondanak rólam és termékeimről elégedett vásárlóim és ügyfeleim