Szolgáltatások

Egyéni vállalkozóként szeretném neked bemutatni, milyen területeken tudok neked segíteni.

A megújulásról

A honlapom célja egyfelől a www.magdireceptek.blogspot.hu blog átemelése és továbbfejlesztése volt. Másfelől szeretném bemutatni és ajánlani vállalkozásom alapjait is: oktatás, képzés, szemléletformálás, illetve konkrét, kézzel fogható termékek is fémjeleznek engem.

Képzések – főzőtanfolyamok tartása

Az elmúlt években a blog és könyvek adta lehetőség miatt több városban is vegán főzőtanfolyamokat tartottam. Jelenleg egy 5 alkalmas, kiscsoportos főzőtanfolyamot ajánlok annak, aki szeretne -elhagyva a húst – a vegetáriánus, majd a vegán konyhával jobban megismerkedni, elsajátítva az alapvető szabályokat, fortélyokat. Jól felszerelt gépparkkal (malom, növényi tej készítő automata, présgép, turmixok stb.) rendelkezem, mely eszközöket használok is minden alkalommal.
A főzőtanfolyamok kiscsoportos, fizetős alkalmak. Időtartamuk: 2-3 óra. Alkalmanként 8 étel kerül elkészítésre, részletes alapanyag-ismertetéssel, és a végén közös étkezéssel.

A főzőtanfolyamok tematikája:

1. Mire ügyeljek, ha vegetáiánus/vegán életmódot szeretnék elkezdeni? Alapvető „tejhelyettesítők”: növényi tejek, tejfölök, joghurtok, ill. húspótló alternatívák.

2. A vegán konyha alapjai: reggeli ételek (kásák), kenyérre kenhető pástétomok készítése.

3. A vegán konyha alapjai: levesek, főételek készítése.

4. A vegán konyha alapjai: húspótló fasírtok, feltétek és saláták készítése.

5. Kenyerek és sós pékáruk, édes sütemények készítése.

Pályázatírás

Magánszemélyeknek, vállalkozásoknak, és főképp a nonprofit szektor képviselőinek keresek (figyelek) és írok pályázatokat. Ez egy remek lehetőség arra, hogy megnyert pénzek segítségével fejleszteni tudd magadat vagy cégedet, szervezetedet. Amennyiben engem választasz, segítek neked megtalálni a leginkább hozzád illő pályázato(ka)t és meg is írom az(oka)t. Ezt követően sikeres pályázat esetén kísérlek a projekt végéig, az elszámolásig. Jelenleg több mint 15 ügyfélnek figyelek, írok pályázatot.

Kézműves termékek előállítása

Férjemmel régóta minden évben veteményezünk, és a megtermelt zöldségeket, gyümölcsöket el is tesszük. Pár éve nem csak a saját, hanem más, magyar termelőktől vásárolt terményeket is tartósítjuk – tartósítószer-és adalékanyagmentesen, illetve vannak igény szerinti cukormentes termékeink is. Termékeink a Vegasziget nevet viselik és a mindennapi konyha alapvető részét képezik, pl. lecsó, paprikakrém, padlizsánkrém, savanyúságok, lekvárok, befőttek.

Könyvírás, könyvszerkesztés, lektorálás

Eddig 6 könyvet adtam ki, melyek a Líra, Libri, Alexandra, bookline.hu és bioboltokban voltak kaphatók. Jelenleg a 7. könyv megjelenése várható, ezt 14-18 éves fiataloknak írtam. Emellett vállalom mások által írt könyvek, cikkek, írások szerkesztését, korrektúrázását.

Magántanítás

Nem megy a nyelvtan? Elvesztél a versek, olvasnivalók rengetegében? Magyar irodalomból és nyelvtanból vállalok korrepetálást, általános iskolásoknak, gimnazistáknak, illetve érettségire, egyetemi felvételire felkészítést fiatal felnőtteknek is. Ne add fel, csak meg kell találni, miben vagy jó, a hiányosságokat pedig tudatosan pótolni, és megerősödni. Keress bátran!

Rendezvényszervezés

Nagyon szeretem a gyermekeket, és úgy látom, ha minél előbb fenntarthatóságra, egészségügyi tudatosságra neveljük őket, annál nagyobb az esélye, hogy kiegyensúlyozott, mentálisan és fizikálisan egészséges emberekké váljanak. Talán ezért is óvodákban, iskolákban szívesen szervezek egészségnapokat. Szülőként, pedagógusként, fiatalként is keress bátran a részletekért!