magdireceptek

Spenótos-tofus rakott nokedli

Ez egy régebbi ebédünk volt, de most látom, hogy nem került még fel a blogra. Így leírom gyorsan:
1 kg spenótból sűrűbb mártást készítettem, ezen a módon 
Eközben vegán nodelit készítettem, így
Ezután jött a pakolás: egy tepsibe olívaolajat kentem, erre tettem a nokedli felét, majd a spenótot + reszelt tofut, utána egy kevés olaj, majd ismét nokedli, spenót, tofu került. A tetejére morzsát és lenmagot szórtam, kevés olajat öntöttem és összesütöttem. Finom ebéd volt. 🙂 

Ezeket olvastad már?

Nyári receptes ízelítő

Ugyan még csak most kezdődik a téli receptes korrektúrázása, ill. grafikai összeállítása (ősszel adjuk ki), már a tavaszi ételeket is...

Gyors bbq szószos tofu

Nem volt kedvem a tofut bepanírozni, és kirántani, azonban maradt estére salátánk és zöldséges rizsünk (a cukkinifasírt már majdnem elfogyott),...