magdireceptek

Sárgarépa pástétom

Ma egy nagyon-nagyon egyszerű és finom pástétom készült. 
Először akkor készítettem, amikor a nyári receptes könyvet fotóztuk, és mivel mindannyiunknak ízlett, ma ismét ez készült, egy kis módosítással, hogy ne lőjem le teljesen a poént 🙂 
A recept olvasható lesz tehát majd a könyvben (a fotó már onnan származik, természetesen, ez is kicsit más lesz:). 
Egy nagy répát egészben kifőztem. Közben fél füstölt tofut összeturmixoltam, kevés olívaolajat, sót, szezámmagot tettem hozzá. 
Ebbe törtem bele a megfőtt répát, jól összekevertem, és máris fogyasztható volt. 🙂 
Nagyon egyszerű, mégis kellemes pástétom. El is fogyott 🙂 

Ezeket olvastad már?

Kötelező nyári cseresznyés pite

Vendégeink voltak, nem sok fotózni való maradt. De ha ismét készítek, bepótlom 🙂 Cseresznyeszezonban kötelező sütemény, nagyon finom, gyorsan elkészül,...

Köles-zablisztes kréker

Úgy született ez a kréker, hogy köleslisztet és zablisztet szerettem volna felhasználni valamilyen sós ropogtatni való készítésére. A kölesliszt miatt...

Nyári finomfőzelék avokádó-habarással

Zsenge répából, borsóból és krumpliból készítettem főzeléket, kicsit másképp:) Vízen hagymát pároltam, majd erre tettem felkarikázott répát, borsót, felkockázott krumplit,...