Hozzávalók:
2,5 dkg élesztő
1/2 l víz
1 ek. barna cukor
—
30 dkg teljes őrlésű liszt
30 dkg finomliszt
10 dkg kókuszolaj
20 dkg füstölt tofu
2 tk.só
—
szezámmag, lenmag, szójasajt
Elkészítés:
Az élesztőt a barna cukros vízben felfuttatjuk. A liszteket összekeverjük, hozzáreszeljük a tofut, majd az olvasztott kókuszolajat, és alaposan összegyúrjuk. 1 óra alatt lefedve meleg helyen kelesztjük. Majd lisztezett deszkán kinyújtjuk, hajtogatjuk, várunk 10 percet, ismét hajtogatjuk, ismét 10 perc várakozás, ismét hajtogatás és el is készültünk. 🙂
A sütőt előmelegítjük, majd kiszaggatjuk a pogácsákat, a tetejüket megkenjük kókuszolajjal, rászórjuk a magokat, és szójasajtot reszelünk rá. Olajozott-lisztezett tepsibe tesszük és 160 fokon 30-40 perc alatt készre sütjük.