magdireceptek

Karobos-tejszínes-almás palacsinta

A leves (és az ahhoz tálalt teljes kiőrlésű lisztből készült vendégváró kifli)  után ez a desszert készült. 

A palacsintatésztába karobot kevertem (magamnak, a többieknek kakaót:), de egyébként ugyanúgy készült, mint a hagyományos.
Közben almát hámoztam, daraboltam, és kevés fahéjjal, mézzel pároltam, a végén növényi tejszín került hozzá. Megtöltöttem a palacsintákat, beletettem egy tűzálló edénybe, majd meglocsoltam tejszínnel, egy kevés karobbal (kakaóval), és kicsit összesütöttem. 🙂 Forrón tálaltam, nem maradt sok belőle 🙂 És most megyek krumplit ültetni 🙂

Ezeket olvastad már?

Befőzés, betegség, borsmenta

vega_pokemontrainer4000

Régen írtam a blogra, ennek több oka van. Egyrészt férjem vasárnap este négy napos munkaútra indult, így nem is nagyon...

LÉT-REFORM sütemények

vega_pokemontrainer4000

Két üdítően könnyű süteményt szeretnék bemutatni. Nagy, nyári melegben mindkettő finom lehet. Mindkettő candida diétában is fogyasztható, szódabikarbónával készített, és...

Hamarosan kapható lesz A nyár ízei

vega_pokemontrainer4000

Annak, akit érdekel, egy jó hír: július 10-től kapható lesz A nyár ízei vegán szakácskönyv 100 vegán recepttel, tartósítással, fitoterápiával. ...