A krumplit megmosom, felvágom, kevés olajjal megkent tepsibe teszem, köménymaggal megszórom, és magas lángon megsütöm. A végén szórok rá sót és petrezselymet. A szójacsík raguhoz beáztatom a szóját, majd forrásban lévő, vegamixes vízbe teszem, és kb. 10 percig főzöm, majd leszűröm. Eközben hagymát párolok, ráteszem a szóját, majd majorannát, köményt, borsikafüvet, pirospaprikát, fokhagymát teszek bele, kis vízzel felöntöm, és addig főzöm, amíg meg nem fő. A végén a tegnapról maradt kesutejszínt és tk. lisztet tettem bele…és persze, petrezselymet 🙂 Uborkasalátával esszük majd. Az uborkát legyalultam, besóztam, majd kinyomkodtam a levét. Közben fokhagymát aprítottam, és elkevertem olívaolajjal és citromlével. Ezt öntöttem rá az uborkára.
Szójaszószos tofu
Nagy kedvencünk lett, mert nagyon gyorsan elkészül és fehérjedús, egészséges finomság, ráadásul mindhárman nagyon szeretjük. Így heti egyszer biztosan elkészül,...
