magdireceptek

Zöldbab-ragu gluténmentes tésztával

Hozzávalók:

50 dkg zöldbab
2 ek. olívaolaj
1 paprika
1 paradicsom
2 ek. paprikakrém
1 dl szójadresszing
himalaya só, pirospaprika
bio levespor és ételízesítő
2 ek. kukoricakeményítő
2 ek fekete szezámmag

25 dkg gluténmentes metélt

Elkészítés:

Az apróra vágott hagymát olaj és ugyanannyi víz keverékén megpároljuk. Hozzáadjuk a zöldbabot, a felvágott  paradicsomot, paprikát. Fűszerezzük, pirospaprikával megszórjuk és paprikakrémezzük. Felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje. Lefedve közepes lángon pároljuk. A párolás utolsó 5 percében hozzáadjuk a szójadresszinggel előzetesen kikevert keményítőt. Fekete szezámmaggal és gluténmentes téésztával tálaljuk.  

Ezeket olvastad már?

Vaníliás búza őszibarackkal

Hmmm, de finom és tartalmas reggeli. :-)Úgy emlékszem, búzából készült „kása” még nincsen a blogon, így most ez következik. Mivel...