Kekszhez volt kedvem, így ez is készült tegnap este.
Hozzávalók – a tésztához:
2,5 dl zabpehely,
2,5 dl liszt (fele teljes kiőrlésű, fele finomliszt),
2 ek. méz,
1 citrom leve,
sok. mazsola, kókusz,
kevés víz (amennyit felvesz).
Hozzávalók – a mázhoz:
1/4 csomag karobpor,
1-2 ek. méz,
vanília,
2 ek. kukoricakeményítő,
kevés víz
A tészta alapanyagait összekevertem (2 perc alatt), kinyújtottam, kiszaggattam és 20 perc alatt kisütöttem.
Miközben sült a keksz, elkészítettem a mázat: mindent egy edényben összekevertem, majd összefőztem. Kemény csokipuding állagú krémet kaptam, amellyel megkentem a kekszeket, majd megszórtam kókusszal.