magdireceptek

Zöldbabos kapros palócleves

Hozzávalók:
kb. fél kiló zöldbab,
2 sárgarépa,
1 fehérrépa,
zeller,
2 krumpli,
1 fej hagyma,
3-4 gerezd fokhagyma,
só,
kapor,
kömény.

Feltesszük főni a zöldbabot és a többi zöldséget, kis olajon és vízen. A sót, köményt beletesszük az elején, a kaprot még nem. Amikor majdnem minden megpuhult, akkor felengedjük szükséges vízzel, a kaprot is beletesszük. Felforraljuk, és máris készen van a levesünk. Sajnos most nem volt idő nokedlizni, így házi tarhonya került bele. 

Ezeket olvastad már?

Marcipános-sárgabarackos zabkása

vega_pokemontrainer4000

Ez valami fantasztikus volt, mindenképp érdemes kipróbálni, aki szereti az édes reggelit, annak akkor, aki nem, annak ebéd utánra, estére....

Húsvétra megérkezik Az ősz ízei!

vega_pokemontrainer4000

Eljött a pillanat, hogy A tavasz ízei, A tél ízei és A nyár ízei vegán szakácskönyvek után megjelenik a könyvsorozat...