magdireceptek

Zabszelet házilag

Nagyon finom csemege, a fittnok.hu oldalon leltem rá, még régebben. Egy kicsit alakítottam rajta. 
Hozzávalók:
1 csésze zabpehely
1 csésze barna rizsliszt
2 ek. méz
xilit, ízlés szerint
aszalt sárgabarack – ízlés szerint, felkockázva
Elkészítés:

A barnarizst malmon megdaráljuk, a lenmagot kávédarálón. Majd a hozzávalókat egy tálba tesszük és összekeverjük. 
Rudakat formálunk a kezünkkel, és sütőpapírra lapítjuk őket, majd alacsonyabb hőfokon sütjük-szárítjuk.

Ezeket olvastad már?

Beköszönés

Kicsit hosszabbra sikeredett ez az őszi szünet, közben tél lett. A lakásfelújításunk a napokban tér véget (akkor lesz teljesen készen...

Finomfőzelék – kicsit másképp

A pénteki finomfőzelék azért is volt más, mert friss, új (békés megyei) borsóból és répából készült, illetve kukoricatejjel habartam, a...