magdireceptek

Zabszelet házilag

Nagyon finom csemege, a fittnok.hu oldalon leltem rá, még régebben. Egy kicsit alakítottam rajta. 
Hozzávalók:
1 csésze zabpehely
1 csésze barna rizsliszt
2 ek. méz
xilit, ízlés szerint
aszalt sárgabarack – ízlés szerint, felkockázva
Elkészítés:

A barnarizst malmon megdaráljuk, a lenmagot kávédarálón. Majd a hozzávalókat egy tálba tesszük és összekeverjük. 
Rudakat formálunk a kezünkkel, és sütőpapírra lapítjuk őket, majd alacsonyabb hőfokon sütjük-szárítjuk.

Ezeket olvastad már?

Szójamajonézes padlizsánkrém

A mai nap káposztás tésztát készítettem, mivel kaptunk káposztát, és fogynia kell 🙂 (ez az utóbbi fél mondat örök szlogen...

„Tejfölös” karalábéleves (vegán)

Múlt héten szabadságon voltunk, anyósoméknál. És ott bizony, már érik a paprika (fólia alatt, bio:-), hagyma, karalábé, szamóca és még...

Sós rúd – gyorsan és egészségesen :)

Mára maradt ebédünk, így kora reggel csak vacsorára készítettem – a tegnapi maradék tölteléket is felhasználva – egy kis tepsis-töltött...