magdireceptek

Vegán kakaós (karobos) piskóta

Gyors, finom süti, ami sokszor kihúzott már a pácból. 🙂

Hozzávalók:

35 dkg liszt (lehet harmada teljesőrlésű vagy tönköly)
1 csomag (vagy kb 12 g) foszfátmentes sütőpor
0,5 dl növényi tej
4 ek. cukrozatlan kakaópor (karobpor)
20 dkg eritrit

mandulaszeletek

lekvár, vaníliapuding, tejszín….

Elkészítés:

A száraz hozzávalókat elkeverjük, majd hozzáadjuk a növényi tejet. alaposan összedolgozzuk, és 180 fokon kb 25-30 perc alatt kikeverjük. Mi most Fannival feleztük az adagot, mert lapos sütihez volt kedvünk. De finom félbevágva, megkenve házi nutellával, diókrémmel vagy lekvárral 

Ezeket olvastad már?

Tojás nélküli, vegán cukkinitócsni

Magdi

Én személy szerint jobban szeretem a cukkinből vagy sárgarépából, brokkoliból készült tócsnit, mint a hagyományos, burgonya alapút. Most egy pikáns,...

Gombás curry-s rizs

Magdi

Gyors, egyszerű, egészséges és finom! Hozzávalók: Elkészítés: A hagymár apróra vágjuk és olaj és víz keverékén megpároljuk. Amikor félkemény, hozzáadjuk...