magdireceptek

Vegán croissant

A croissant nagy kedvence a gyermekeknek, ezért nagyon megörültem, amikor az egyik kedvenc vegán séfem, Kovács Zoltán vegán croissant receptet osztott meg Youtube csatornáján.

Hozzávalók 8-10 db-hoz:

35 dkg liszt-(tönköly vagy királybúza)

1 ek sikérpor (elhagyható)

25 dkg margarin

15 dkg víz

3 dkg barnacukor

1,5 dkg élesztő

8 g só

Elkészítés:

Az elkészítést – mivel nehéz lenne leírni – megosztom inkább itt, így mindenki jobba jár 😉 :

Ezeket olvastad már?

Mozogjunk okosan! – könyvajánló

Dolgozunk a receptes könyvön is (korrektorunk már átnézte, most van a grafikusnál), de eközben megjelentettünk egy másik könyvet is :),...

„Mexikói céklasaláta”

Maradt egy kis céklánk, ill. mexikói zöldséget nem tettem vissza -fasírtot készítettem egy adagból- a mélyhűtőbe, így ezt készítettem el...

Almás-leveles szirmok

Ma reggel egy kis nagyon gyors, finom és egészséges édességet készítettem, 5 perc volt az előkészítés és 20 perc a...