Cukormáz helyett Nanna VitalSweet természetes gyümölcs cukorsziruppal édesített narancspudinggal. 🙂
Hozzávalók:
27 dkg tönkölyliszt (lehet finomliszt is)
1 púpozott teáskanál sütőpor
20 dkg barnacukor
1 citrom leve és héja
1 dl olaj
1,7 dl víz
—
3 dl növényi tej
2 dl narancslé
1 tasak vaníliás pudingpor
1 narancs héja
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit kimérjük és összekeverjük, majd olajozott-lisztezett kenyérformába téve 30-35 perc alatt 200 fokon készre sütjük. Lehűtjük. A pudinghoz a pudingport kikeverjük két evőkanál narancslével, majd a növényi tejet és a maradék narancslevet felforraljuk és beleöntjük a kikevert pudingport. Összefőzzük, majd a tűzről levéve ízesítjük a VitalSweet természetes gyümölcs cukorsziruppal, reszelt narancshéjjal. Rálocsolunk belőle a süteményünk tetejére.