magdireceptek

Tormás avokádókrém

Tudom, tudom, a torma és az avokádó párosítása elsőre furcsán hangzik, de nem volt kedvem hagyományosan elkészíteni, ill. mostanában rákaptunk a tormára… egész finom pástétom kerekedett belőle. 🙂

Hozzávalók:

1 avokádó
1 kk. torma
1 fej lilahagyma
3 ek. szójamajonéz
só – ízlés szerint

Elkészítés:

Az avokádót meghámozzuk, felkockázzuk, és egy magas falú edénybe téve hozzáadjuk a szójamajonézt, a tormát (ez most ecet nélküli, üveges), majd elturmixoljuk. Az apróra vágott hagymát és az ízlés szerinti sót ekkor adjuk hozzá.

Ezeket olvastad már?

Kapható a legfinomabb gabonakolbász

Szeretnék mindenkinek ajánlani egy rendkívül finom gabonakolbászt. Szerintünk az országban ez a legfinomabb, és mindenféle ízfokozó, mesterséges aroma, színezék nélküli....

Vegán főzőkör

Mindenkit, aki Debrecenben vagy ahhoz közel lakik, szeretettel látunk a mai első alkalmon. Már sülnek a lángosok, kenyerek, hamburger zsemlék...