magdireceptek

Tipp vacsorára: vegán kolbászkrém, házi, burgonyás kenyérrel

Tetején friss snidling 🙂 
A vegetáriánus ember mindig bajban van, mit kenjen a kenyérre, ami egészséges, finom, változatos.

Így született meg a mai pástétom.

Ez van benne:

– 1 csésze főtt árpa – összeturmixolva,
– 1 csésze főtt búza – összeturmixolva,
– sok-sok fokhagyma,
– fél lilahagyma,
– köménymag,
– pirospaprika,
– só, kis ajvár
– 1 főtt krumpli – összeturmixolva.

Az árpát, búzát előző este beáztattam, megfőztem, majd ma, vacsora előtt 5 perccel beletettem a fűszereket, ill. a kifőtt, felkockázott krumplit, és mindent jól összebotmixereztem. 
Nagyon finom lett! 🙂

Ezeket olvastad már?

Napon szárított paradicsomos kenyérke

Egy kedves arab ismerősömtől kaptam anno ilyen lepénykenyérkét és azóta nagyon szeretem. Most, hogy a Naturpiac jóvoltából kaptunk nagyon finom,...

Fokhagymával sült padlizsánsaláta

Nagyon kellemes saláta, én ma csupán ezt ebédeltem vöröslencse-pástétomos pirítóssal. Hozzávalók: 2 közepes padlizsán3-4 gerezd fokhagyma 4 db paradicsom6 db...