magdireceptek

Medvehagymás aszalt paradicsomos, szezámmagos spagetti

Ma a téli receptes könyvet készítjük, viszont főétel még ebédre nem lett készen, így gyorsan kellett valamit összeütni.
A teljes kiőrlésű spagettit gyorsan megfőztem, közben szezámmagot pirítottam, majd tettem bele medvehagymát, olívaolajat, sót, metélőhagymát és pritaminpaprikalekvárt, majd kockára vágott aszaltparadicsomot. Mindent összekevertem, és frissen, kapros salátával fogyasztottuk. 
A salátához jégsalátát és paradicsomot felvágtam, besóztam, majd olívaolajat, sörélesztőpelyhet, kaprot, fokhagymaport kevertem, és megettük. 🙂

Ezeket olvastad már?

Érik a spenót a kertben!

  Szedtünk egy nagy tál spenótot a kertben, így tegnap reggelire zöldturmixot ittunk.  Hozzávalók: 1 tál spenót 2 banán  1...

Alma-metamorfózis: töltött alma

Mostanában igyekszem minél inkább kiiktatni a cukrot az ételeinkből. Szinte mindig mézet használok helyette. Ez is mézes csemege lett. Most...

Rukkolás zöldségfasírt

Nagyon finom fasírt, a mai spenót és hagymás krumpli kiegészítője volt. Hozzávalók: 35 dkg mexikói zöldségkeverék (borsó, répa, kukorica, azonos...