magdireceptek

Medvehagymás aszalt paradicsomos, szezámmagos spagetti

Ma a téli receptes könyvet készítjük, viszont főétel még ebédre nem lett készen, így gyorsan kellett valamit összeütni.
A teljes kiőrlésű spagettit gyorsan megfőztem, közben szezámmagot pirítottam, majd tettem bele medvehagymát, olívaolajat, sót, metélőhagymát és pritaminpaprikalekvárt, majd kockára vágott aszaltparadicsomot. Mindent összekevertem, és frissen, kapros salátával fogyasztottuk. 
A salátához jégsalátát és paradicsomot felvágtam, besóztam, majd olívaolajat, sörélesztőpelyhet, kaprot, fokhagymaport kevertem, és megettük. 🙂

Ezeket olvastad már?

Mogyorókrémes-marcipános tápiókapuding

Hozzávalók: 10 dkg tápióka gyöngy3 dl víz6 dl kókusztej 10 dkg aranybarna nádcukor1 bio citrom héja5 dkg marcipán nádcukorral —karobos mogyorókrémgyümölcsökElkészítés:...

Extra meggyes-málnás-szilvás pite

Ez egy félig-meddig reform suti, de sajnos még nem sikerült teljesen kikísérletezni a bio változatot, mert mindig vendégeknek készül, és...

Cukkinis-szejtános brassói

Ma ismét gyors ebéd készült:) Volt itthon cukkini, krumpli, ill. múlt héten készítettem szejtánt, ez a hűtőben várta a felhasználást,...