magdireceptek

Tipp vacsorára: vegán kolbászkrém, házi, burgonyás kenyérrel

Tetején friss snidling 🙂 
A vegetáriánus ember mindig bajban van, mit kenjen a kenyérre, ami egészséges, finom, változatos.

Így született meg a mai pástétom.

Ez van benne:

– 1 csésze főtt árpa – összeturmixolva,
– 1 csésze főtt búza – összeturmixolva,
– sok-sok fokhagyma,
– fél lilahagyma,
– köménymag,
– pirospaprika,
– só, kis ajvár
– 1 főtt krumpli – összeturmixolva.

Az árpát, búzát előző este beáztattam, megfőztem, majd ma, vacsora előtt 5 perccel beletettem a fűszereket, ill. a kifőtt, felkockázott krumplit, és mindent jól összebotmixereztem. 
Nagyon finom lett! 🙂

Ezeket olvastad már?

Húsvétra megérkezik Az ősz ízei!

Eljött a pillanat, hogy A tavasz ízei, A tél ízei és A nyár ízei vegán szakácskönyvek után megjelenik a könyvsorozat...

Mákos hajdinasült szilvasziruppal

Reggeli csemege 🙂 Hozzávalók: 40 dkg hajdina 3 l növényi tej  1 citrom héja vaníliapor v. vaníliás cukor kb. 10...

Pizzás táska

Ma pizzás táskát készítettem, sok-sok salátával ettük (amiben volt gyufaszál alakú retek, uborka, kaliforniai paprika és hozzá szezámöntet). Hozzávalók: 500...