magdireceptek

Sütőtökös-pritamipaprikás-rozmaringos fusili

Itt még nincsen benne a pritaminpaprika,
 ill. az egész rozmaring is lemaradt, csak férjemnek mennie kellett….

Amilyen egyszerű ez az étel, annyira finom is. 🙂 És 10-15 perc alatt elkészül (ez függ a tésztától). Kifőztem a durum fusilit, közben meghámoztam egy apró sütőtököt, és 1 pritaminpaprikát kockákra vágtam, és sütőpapírral bélelt tepsibe tettem. Egy kicsit pirítottam, puhítottam (kb.5-10 percet):), majd (félkeményen, hogy rá lehessen harapni) egy serpenyőbe tettem, öntöttem hozzá rizstejszínt (bioboltokban készen kapható), sóztam, „rozmaringoztam”, ill. 2 gerezd fokhagymát belenyomtam, legvégül a kifőtt tésztát beleforgattam, meglocsoltam egy kevés olívaolajjal. 🙂

Ezeket olvastad már?

Tátráról- bővebben

Az elmúlt héten a Magas-Tátrában és a Szlovák paradicsomban jártunk. Gyönyörű volt. Mivel gasztroblog, azzal kezdem, hogy miket ettünk :))...

Grillezés vegánként

Itt a jó idő, nyársra fel! 🙂 Egyáltalán nincs hiányérzetünk, ezt a nyársat csipegetve. 🙂  Hozzávalók: 16 saslik nyárs 8...