Hihetetlenül gyorsan elkészül és nagy kedvenc lesz. A sárgaborsólisztet szintén a Naturpiac jóvoltából használhattuk. Fanni tízóraira általában 2-3 darabot eltüntet belőle.
Hozzávalók:
10 ek. sárgaborsóliszt
1 nagyobb sárgarépa
1 közepes salátacukkini
1 fej újhagyma
1/2 tv paprika
1 gerezd fokhagyma
1/2 csokor petrezselyem
só – ízlés szerint
víz- amennyit felvesz
—
2-3 ek. kókuszzsír a sütéshez
Elkészítés:
A zöldségeket hámozás után lereszeljük. A felvágott petrezselymet hozzáadjuk, majd ízesítjük sóval, fokhagymával. Hozzáadjuk a sárgaborsólisztet, és lassan adagolva a vizet sűrű tócsnitésztát keverünk belőle. Kókuszzsíros serpenyőben kb. 8-10 perc alatt kisütjük. Forgassuk meg időközben 🙂
A sárgaborsó liszt nagyon hasznos táplálékunk. Mivel gyorsan (5-7 perc alatt) átsül, így a sárgaborsóban lévő értékes vitaminok, ásványi anyagok benne maradnak.