magdireceptek

Nyári finomfőzelék avokádó-habarással

Zsenge répából, borsóból és krumpliból készítettem főzeléket, kicsit másképp:) Vízen hagymát pároltam, majd erre tettem felkarikázott répát, borsót, felkockázott krumplit, kevés olajat, sót, köményt, és addig főztem, amíg meg nem puhult. Közben elkészítettem a habarást: fél avokádót összeturmixoltam egy kevés natúr tofuval, olívaolajjal, vízzel és 4 kanál tk. liszttel, ezt kevertem a főzelékhez. Összeforraltam, majd tettem bele friss petrezselymet. Nagyon finom, pikáns, különleges lett 🙂 

Ezeket olvastad már?

Egy kis szünet…

vega_pokemontrainer4000

Ma elutazunk második hazánkba: Békés megyébe. A karácsony felét ott, férjem rokonságánál töltjük, másik felét pedig az én szüleimnél, Budakalászon....

Az elmúlt 15 hónap pelenkatesztje :-)

vega_pokemontrainer4000

Sokan kérdeztétek tőlem levélben, hogy milyen pelenkát használunk, így arra jutottam, hogy írok egy bejegyzést a tapasztalatainkról, ill. szeretnék egy...