magdireceptek

Mit kenjünk a kenyérre? – hummusz recept

Hozzávalók:

20 dkg csicseriborsó
fél citrom leve
2 ek. olívaolaj
2 ek. tahini
3-4 gerezd fokhagyma
himalya só

Elkészítés:

 A csicserit egy éjszakára beáztatjuk, majd puhára főzzük. Kevés főzőlé hozzáadásával pépesre mixeljük. Hozzáadjuk a citromlevet, a reszelt fokhagymát, olvaolajat, tahinit. Összekeverjük, majd egy tálba éve még meglocsoljuk olajjal és megszórjuk friss korianderrel (ez opcionális, vagy helyettesíthető petrezselyem zölddel). 

Ezeket olvastad már?

Rántott szelet és borsós köles

vega_pokemontrainer4000

Ez volt a mai ebédünk. Nagyon-nagyon finom, a paradicsomsaláta már nem fért fel a képre, azzal teljes 🙂  Hozzávalók: 8...

Beköszönés

vega_pokemontrainer4000

Kicsit hosszabbra sikeredett ez az őszi szünet, közben tél lett. A lakásfelújításunk a napokban tér véget (akkor lesz teljesen készen...