magdireceptek

Mexikói rizs és petrezselymes rántott karalábé

Gyors, egyszerű és finom. 🙂 Sós, dupla mennyiségű vízben kifőztem rizst, kevertem hozzá kukoricát, illetve pritaminpaprikát, petrezselyemzöldet és szójavirslit. Eközben vegán panírba paníroztam a felszeletelt karalábét: liszt+só+víz+petrezselyemzöld: ebbe forgattam először, majd szezámmaggal dúsított morzsába, és kiolajozott tepsiben kisütöttem. Férjem dinsztelt lilakáposztával eszi majd, mivel ezt nagyon szereti. Én reteksalátával. 🙂 

Ezeket olvastad már?

Kókuszolajos sütőtök krémleves

Sokféleképp készülhet ez a finom leves, nekünk ez a kedvenc ízkombinációnk.  Hozzávalók: 80 dkg sütőtök2 közepes burgonya2 ek. kókuszolaj 1 fej...

Lencsehurka magyaros krumplival

Ez egy nagyon egyszerű, egészséges és gyors étel. Ezért érdemes minél többször elkészíteni. 🙂  Tegnap este megfőztem kb. 40 dkg...