magdireceptek

Mexikói rizs és petrezselymes rántott karalábé

Gyors, egyszerű és finom. 🙂 Sós, dupla mennyiségű vízben kifőztem rizst, kevertem hozzá kukoricát, illetve pritaminpaprikát, petrezselyemzöldet és szójavirslit. Eközben vegán panírba paníroztam a felszeletelt karalábét: liszt+só+víz+petrezselyemzöld: ebbe forgattam először, majd szezámmaggal dúsított morzsába, és kiolajozott tepsiben kisütöttem. Férjem dinsztelt lilakáposztával eszi majd, mivel ezt nagyon szereti. Én reteksalátával. 🙂 

Ezeket olvastad már?

Vegán „sajttorta”

Méltó desszert lehet a karácsonyi asztalon – már, ha addig marad belőle 😀 Hozzávalók: A vegán csokis brownie -piskótához: 1...

Egészséges „habzsi-dőzsi” :)

A mai banánt egy kicsit felturbóztam. 🙂 Hozzávalók – 4 személyre 4 db banán—10 dkg zabpehely, kókuszreszelék2 ek. méz2 dl kókusztejcitromhéj—Hulala...

Vacsorára tepsis krumpli lecsóval

Az ebédről megmaradt lecsóhoz (persze kolbász már nem maradt a lecsóban:) kifőztem egy kis krumplit, majd kevés olajon tepsiben megpirítottam,...