magdireceptek

Mediterrán paradicsomleves

Paradicsomleves, egy kis csavarral.

Hozzávalók:

30 dkg darabos paradicsomkonzerv

0,5 db kaliforniai paprika

1 szár szárzeller

3 ek. olívaolaj

2 gerezd fokhagyma

zöldségleves kocka

bazsalikom, kakukkfű, rozmaring, só, cukor – ízlés szerint

Elkészítés:

Az olajat öntsük egy edénybe, adjuk hozzá a megpucolt, felaprított fokhagymát, majd a felkockázott paprikát, szárzellert és a paradicsomkonzervet, majd kezdjük el melegíteni. Forraljuk össze és ekkor adjuk hozzá a fűszereket és a leveskockát. Főzzük kb. 10 percig, majd botmixerrel pürésítsük.

Ezeket olvastad már?

Kolbászos babpástétom

5 perc alatt elkészül és nagyon-nagyon finom kenyérre kenhető bástétom. 🙂 Hozzávalók: 1 konzerv fehérbab1 fej vöröshagyma2 tk. fokhagymagranulátum /2...

Különleges, téli saláta

Nagyon szeretjük a tartalmas salátákat, csak úgy magukban is megállják a helyüket, de egy jó kétszersülttel egészen biztosan nem maradunk...

Spenótfasírt

Egyszerű ételhez egyszerű fotó illik 🙂 Szüreteltünk spenótot is, így tegnap főzeléket készítettem metélőhagymás burgonyapürével, ma pedig a friss tökből...