magdireceptek

Marcipános-sárgabarackos zabkása

Ez valami fantasztikus volt, mindenképp érdemes kipróbálni, aki szereti az édes reggelit, annak akkor, aki nem, annak ebéd utánra, estére. 🙂 

Hozzávalók:

4 dl vaníliás szójatej 
5 dkg jumbo mazsola
2 dl apró szemű zabpehely
6 szem sárgabarack
5-6 ek. nyírfacukor
Marcipánmassza

Elkészítés:

A vaníliás szójatejet feltesszük fÅ‘ni és amikor forr, beleöntjük a zabpelyhet és a mazsolát. Puhulásig fÅ‘zzük, ekkor ízesítjük nyírfacukorral és citromhéjjal. Tálaláskor bÅ‘séggel karikázunk rá a marcipánrúdból és szórunk rá sárgabarackot is. Egyszerű és nagyszerű. 🙂

Ezeket olvastad már?

Szilvás-mákos kukoricakása

vega_pokemontrainer4000

A mélyhűtÅ‘nkben még elég sok szilva van, és mivel még a tavaly elrakott szilvabefÅ‘ttbÅ‘l is van pár üveg, ezért mostanában...

Mini kuglóf-muffin

Magdi

Hozzávalók: 2 csésze finomliszt1 zacskó sütÅ‘por1 csésze nyírfacukor vagy eritrit1/2 csésze olaj1/2 csésze növényi tej 1/2 csésze ribizli1/2 csésze darált dió ribizli/áfonya —...