magdireceptek

Kifőztük karácsonyi számára készülődés és STAR magazinban megjelenés

Mára maradt ebédünk, és ez azért jött jól, mert reggel 8-kor elmentem itthonról és csak este 7 körül értem haza.
És este egy restanciámat pótoltam/pótolom: idén, ha minden igaz, a Kifőztük magazin karácsonyi számába bekerülhet a vegán flódni receptem, amely nem a hagyományos diós-mákos-almás-szilvalekváros verzióban készül, hanem másképp, újítottam rajta. 🙂 Még nem árulhatom el, de elég annyi, hogy én ma éjfélig vállaltam, hogy elkészítem, és fotókat, receptet küldök. Így miután hazaérkeztem, nekiálltam sütni. A receptet majd karácsony tájékán közlöm 🙂 
Másik „örömhír”, hogy a vegán zöldséges palacsinta receptem megjelent a STAR-A te recepted című magazin márciusi számában 🙂 Már kapható az újságárusoknál. 
Szép estét mindenkinek, és persze szép, örömben gazdag új hetet! 🙂 

Ezeket olvastad már?

Zabpehelypuding málnával, karoböntettel

vega_pokemontrainer4000

A mai reggelink volt ez, nagyon finom, laktató, egészséges…:-) Hozzávalók: 6 dl zabtej/szójatej10 dkg zabpehelycitromhéj2 ek. méz1 kk. kardamom1 kk....

Kókuszzsírban sült tepsis burgonya

vega_pokemontrainer4000

Nagyon egyszerű étel, mégis sokszor elfelejtkezünk róla. Hozzávalók: 4-5 ek. kókuszzsír2 ek. bio levespor-és ételízesítő2 ek. sörélesztőpehelyfriss rozmaring- ízlés szerint1...

Trópusi hajdina-tál

vega_pokemontrainer4000

Igen finom reggeli csemege. Érdemes kipróbálni. Nem beszélve arról, hogy vitamindús, egészséges is. Hozzávalók: 8 dl 100% ananászlé8 dkg kukoricakeményítő—...