magdireceptek

Kókusztejes nektarinleves

Extra finom leves a nagy melegben.

Hozzávalók:

4 szem nektarin
800 ml kókusztej 
10 dkg juharszirup / méz
1 ek. kókuszolaj 

puffasztott barnarizs

Elkészítés:
A nektarinokat meghámozzuk, felkockázzuk, majd hozzáöntjük a kókusztejet (forró víz + kókusztejpor, majd ezt lehűtjük), a juharszirupot, a felolvasztott kókuszzsírt. Összeturmixoljuk és már fogyaszthatjuk is. Mi puffasztott barnarizzsel ettük, de finom bele a mandula is, vagy önmagában is nagyon finom. 
TIPP: rizstejjel készítve és juharszirup nélkül remek reggeli vagy esti étel lehet hozzátáplált csecsemőknek is 🙂 

Ezeket olvastad már?

Zeller-és répafasírt

vega_pokemontrainer4000

Hoztunk zellert is a kertből, így a tegnapról maradt főzelék mellé ma csak egy egyszerű fasírtot készítettem. Hozzávalók: 2 közepes...

Sült polenta

Magdi

Tegnap Romániában jártunk, és hazafelé Nagyváradon mindig a túrázás után bemegyünk egy helyi boltba, ahol finom vegán felvágottak, sajtok, krémek...