magdireceptek

Kesudió palacsinta

Palacsinta, ami gluténmentes, habkönnyű és nagyon finom! A kesudiót és a rizslisztet szintén a Naturpiactól kaptuk.

Hozzávalók:

12 dkg kesudió
1 bögre (2,5 dl) rizsliszt
1 ek. méz
2 ek. stevia por
kb. 2 csésze víz
1,5 csipet só
1 ek. kókuszzsír
1 tk. kurkuma

Elkészítés:

A hozzávalókat kelyhes mixerbe tesszük (először a kesudiót, majd a vizet, lisztet, kókuszzsírt és mézet), és homogén tésztát készítünk. Olajjal kikent tepsiben hagyományos módon megsütjük.

Ezeket olvastad már?

Paradicsomleves gazdagon

Érdekes, és finom leves. Hozzávalók:1/2 kg vegyes mirelit zöldség (mélyhűtő ürítés céljából :-),lehet friss karfiol, cukkini, sárgarépa, zöldbab1 l paradicsomlé3-4...

LÉT-REFORM gyümölcskenyér

Ez a termék volt az egyik legnagyobb kedvencünk. Harmonikus, finom ízvilág, könnyed tészta, sok-sok aszalt gyümölcs jellemzi. Mi az aszalt...

Vegán, „vajas”-meggyes keksz

Hozzávalók: 2,5 dl nyírfacukor12,5 dl liszt2 tk. vaníliás cukor40 dkg kókuszzsír1 citrom héja—meggylekvár Elkészítés: A tészta hozzávalóit kimérjük, a citrom...