magdireceptek

Karobos-tejszínes-almás palacsinta

A leves (és az ahhoz tálalt teljes kiőrlésű lisztből készült vendégváró kifli)  után ez a desszert készült. 

A palacsintatésztába karobot kevertem (magamnak, a többieknek kakaót:), de egyébként ugyanúgy készült, mint a hagyományos.
Közben almát hámoztam, daraboltam, és kevés fahéjjal, mézzel pároltam, a végén növényi tejszín került hozzá. Megtöltöttem a palacsintákat, beletettem egy tűzálló edénybe, majd meglocsoltam tejszínnel, egy kevés karobbal (kakaóval), és kicsit összesütöttem. 🙂 Forrón tálaltam, nem maradt sok belőle 🙂 És most megyek krumplit ültetni 🙂

Ezeket olvastad már?

Lecsós rizzsel rakott karfiol

vega_pokemontrainer4000

Akadt itthon egy kis karfiol, barna rizs és sok-sok paprika. Nem volt kérdés, mi készül. Ugyanis Fanni nem szereti magában...

Érik a spenót a kertben!

vega_pokemontrainer4000

  Szedtünk egy nagy tál spenótot a kertben, így tegnap reggelire zöldturmixot ittunk.  Hozzávalók: 1 tál spenót 2 banán  1...

Bio Világ webáuház

vega_pokemontrainer4000

Egyik ismerősöm, aki az egészséges életmód követője, Bio Világ néven bio webáruházat nyitott, hogy másoknak is segítsen: egyszerűen és olcsón...