magdireceptek

Karfiolpástétom

Könnyű, finom pástétom. 
Hozzávalók:

1 kis fej karfiol

1 szál közepes sárgarépa

1 közepes héjában főtt burgonya

1 fej lila hagyma, apróra vágva

1 mk. himalaya só

1-2 tk. ételízesítő mix

2-3 ek. 4 szűz olaj mix

1 kis csokor petrezselyem felaprítva

Elkészítés:
Pároljuk meg a karfiolt és a sárgarépát gőz fölött, majd a burgonyával együtt reszeljük le nagy lyukú reszelőn.adjuk hozzá a többi hozzávalót. Esetleg egy kevés mustárral, vagy őrölt mustármaggal ízesíthetjük.

Ezeket olvastad már?

Tofu-brokkoli konfúziós egytál

Nagyon szeretjük a marinált tofut, magában, pástétomnak vagy fasírtnak elkészítve, rántva, önmagában vagy szójaszósszal pirítva, bundázva, bárhogyan. Épp csak édességet...

1 hét szünet

Holnap Szentendrén leszünk, majd onnan egy hétig szabadságra megyünk: Békés megyében segítünk apósomék gazdaságában, ill. veteményezünk 🙂 Szép hetet mindenkinek!

Szedres-vaníliás csőben sült palacsinta

Nagy palacsintarajongók vagyunk, férjem legkevésbé, de mi, lányok, akár mindennap tudnánk enni palacsintát ilyen vagy olyan formában.  Hozzávalók: A palacsintához:...