magdireceptek

Karfiolpástétom

Könnyű, finom pástétom. 
Hozzávalók:

1 kis fej karfiol

1 szál közepes sárgarépa

1 közepes héjában főtt burgonya

1 fej lila hagyma, apróra vágva

1 mk. himalaya só

1-2 tk. ételízesítő mix

2-3 ek. 4 szűz olaj mix

1 kis csokor petrezselyem felaprítva

Elkészítés:
Pároljuk meg a karfiolt és a sárgarépát gőz fölött, majd a burgonyával együtt reszeljük le nagy lyukú reszelőn.adjuk hozzá a többi hozzávalót. Esetleg egy kevés mustárral, vagy őrölt mustármaggal ízesíthetjük.

Ezeket olvastad már?

Egy kis szünet…

Ma elutazunk második hazánkba: Békés megyébe. A karácsony felét ott, férjem rokonságánál töltjük, másik felét pedig az én szüleimnél, Budakalászon....

Tortilla vegán sajtos mártogatóssal

Ez a recept is a heti főzőkörünkön került bemutatásra, legalábbis a mártogatós része. Hozzávalók – a tortillához: 2,5 dl liszt...

Blogajánló

Nővérkém is blogírásra adta fejét-  az ő specialitása, hogy főképp vegán táplálkozást folytat, azonban nem csak ő, hanem közel 2...