magdireceptek

Karfiolpástétom

Ma töltött paprikát készítettem. Mivel ennek a receptje már olvasható a blogon, így ezt nem írom le újra. De maradt még karfiolunk, és mivel egyébként is kellett pástétomot készítenem, karfiolpástétom is készült. Nagyon finom lett.

Hozzávalók:

1 közepes karfiol,
1 nagyobb lilahagyma,
3-4 ek. szójamajonéz,
2 ek.mustár,
só.

Elkészítés:

A karfiolt rózsáira szedtem, megmostam, megpároltam. Majd összebotmixereztem, tettem hozzá szójamajonézt, sót, mustárt, apróra vágott lilahagymát. Összekevertem. Hihetetlenül gyors, egyszerű és finom 🙂 

Ezeket olvastad már?

Csomagot kaptunk – ajánló

Amióta megjelent a magyar piacon, előszeretettel fogyasztjuk a Dr. Oetker által forgalmazott Creme Vega nevű terméket. Ez egy nagyon finom és...

Vegán mozzarella

A mozzarella sajt nagy kedvecem volt régebben, most egy facebook bejegyzés alapján elkészítettem a vegán verzióját: Hozzávalók: 240 g cukormentes...

Tahinis sült cukkinikrém

Van egy kis cukkinink, és mivel éppen valamilyen pástétomot kellett volna készítenem tegnap, cukkinipástétom lett belőle, megbolondítva egy kis pirított...