magdireceptek

Karfiolpástétom

Ma töltött paprikát készítettem. Mivel ennek a receptje már olvasható a blogon, így ezt nem írom le újra. De maradt még karfiolunk, és mivel egyébként is kellett pástétomot készítenem, karfiolpástétom is készült. Nagyon finom lett.

Hozzávalók:

1 közepes karfiol,
1 nagyobb lilahagyma,
3-4 ek. szójamajonéz,
2 ek.mustár,
só.

Elkészítés:

A karfiolt rózsáira szedtem, megmostam, megpároltam. Majd összebotmixereztem, tettem hozzá szójamajonézt, sót, mustárt, apróra vágott lilahagymát. Összekevertem. Hihetetlenül gyors, egyszerű és finom 🙂 

Ezeket olvastad már?

Spenótos tészta, zöldséges érmével

Ismét egy újabb terméket mutatok be, a Vegetár Kft Goody-foody termékcsaládjából. Ez pedig a zöldséges érme.  Egyik nagy kedvencünk. A spenót...

Cukkinis lecsós szójacsíkok

A tegnap kapott békés megyei  paprika és paradicsomszállítmányból (amelyért köszönet sógórnőmnek) + Rékától tegnap kapott cukkiniből finom cukkinis lecsós szójacsíkokat...

Szupergyors vegán mandulakeksz

Igazi téli csemege, ha már unjuk a mézeskalácsot. Ráadásul gluténmentes is, mivel a mandulalisztet nagyon szeretem, ezzel készítettem. Hozzávalók: 2...