magdireceptek

Karfiolpástétom

Ma töltött paprikát készítettem. Mivel ennek a receptje már olvasható a blogon, így ezt nem írom le újra. De maradt még karfiolunk, és mivel egyébként is kellett pástétomot készítenem, karfiolpástétom is készült. Nagyon finom lett.

Hozzávalók:

1 közepes karfiol,
1 nagyobb lilahagyma,
3-4 ek. szójamajonéz,
2 ek.mustár,
só.

Elkészítés:

A karfiolt rózsáira szedtem, megmostam, megpároltam. Majd összebotmixereztem, tettem hozzá szójamajonézt, sót, mustárt, apróra vágott lilahagymát. Összekevertem. Hihetetlenül gyors, egyszerű és finom 🙂 

Ezeket olvastad már?

Trikolor mininyársak

Könnyű nyári ebéd vagy vacsora ebben a nagy melegben, egy kis pirítóssal és salátával. Hozzávalók: 1 nagy cukkini1/2 medvehagymás tofu...

Bean burrito

Nagyon szeretjük ezt az ételt, mert rendkívül gyors (ha jól előkészítjük:), és nagyon finom. Eddig mindenkinek ízlett, amit az mutat...

„Kisült-e már a kalácsom”?

Ma a megmaradt frankfurti leves utánra rendhagyó krumplis tésztát készítettem: tettem bele sült sütőtököt is. A krumpli: tök arány 4:1...