magdireceptek

Kapható a legfinomabb gabonakolbász

Szeretnék mindenkinek ajánlani egy rendkívül finom gabonakolbászt. Szerintünk az országban ez a legfinomabb, és mindenféle ízfokozó, mesterséges aroma, színezék nélküli. Búza, szójabab, hántolt árpa, zabpehely, étolaj, fűszerek az alkotóelemei. Nem szeletelhető, hanem morzsalékos, én az alábbi ételekbe szoktam tenni pl.: rakott krumpli, sólet, bableves, lencsefőzelék, lencseleves, pizza; de nagyon finom pástétomokat is lehet készíteni belőle. Fél kilós rudakban volt eddig kapható (nagyon kedvező áron), azt hiszem, továbbra is így lesz. Bővebb infókért, rendelésért nyugodtan hívható az ötletgazda, vállalkozó: Vajda Ferencné 68/440-147; e-mail cím:  domokosildi@freemail.hu. Bioboltokban drágább lesz (most kezdik beszállítani), mint személyesen megrendelve. 🙂

Ezeket olvastad már?

Datolyagolyó

Hozzávalók:2 érett banán10 dkg aszalt, mag nélküli datolya10 dkg leforrázott apró szemű zabpehely5 dkg mazsola20 dkg kókuszreszelék20 dkg darált olajos...

Lencsekenyér

Hozzávalók: 30 dkg lencse egy éjszakára beáztatva, 10 dkg zabpehely 6 ek. napraforgómag / tökmag 3 ek. utifűmaghéj, 1-2 kanál...

Elindult a káposztasavanyítás…:)

Ma délután, amikor hazaérkeztünk, nekiláttunk eltenni egy zsák káposztát. 🙂 Még így is maradt főzeléknek, töltött káposztának és egyébnek. De...