magdireceptek

Citromfüves eperkrémleves

Ennek a levesnek a receptje felkérésre született, hamarosan kiderül, mi is ez a projekt 🙂
Hozzávalók:
1,5 kg eper
3 dl Alpro édes szójatejszín
kb. 1 l Alpro vaníliás szójatej
2 ek. főzés nélkül készíthető vaníliás pudingpor
5-10 dkg nyírfacukor (az eper édességétől
függően)
4-5 levél citromfű
Elkészítés:
Az epret alaposan megmossuk, és egy szűrőbe téve lecsepegtetjük. Majd egy magas falú edénybe áttesszük, ráöntjük a szójajoghurtot, majd hozzáadjuk a vaníliás pudingport, és az egészet alaposan összeturmixoljuk. Ezt
követően édesítjük, és hígítjuk a vaníliás szójatejjel, olyan állagúra, amilyenre szeretnénk.  Citromfűvel és keksszel tálaljuk.

Ezeket olvastad már?

Kardamomos-áfonyás bundás alma

vega_pokemontrainer4000

Ismét egy kis csemege a téli estékre. Tegnap egy nagyot kirándultunk, bizony, amikor hazaérkeztünk, jól esett egy kis mézes-vaníliás Roiboos...

Zakuszkás-szezámos csiga

vega_pokemontrainer4000

Tegnap este sikerült a „számunkra tökéletes vegán flódni”-t előállítanom:)), és ha már élesztővel dolgoztam, többet futtattam fel. Megérte, ezentúl gyakran...