magdireceptek

Hajdinaliszttel panírozott kurkumás-szezámmagos rántott karfiol

Vegán panírról már írtam, most annyi a csavar, hogy hajdinaliszttel készült a lisztes-vizes keverék,amelybe a szép szín elérése érdekében kurkumát is tettem. És persze a morzsába tettem szezámmagot, de ezt mostanában mindig így készítem. 🙂 Karfiolunk nyersen is maradt tegnapról, és mivel gyorsan romlik, most ezt rántottam. Persze, sütőben sült ismét. Finom lett. A vegán panír receptje itt olvasható. Többen kérdezték mailben, hogy nem kell-e a rántani való zöldséget előtte megfőzni. A válaszom határozott nem. 🙂 Megpuhul a tepsiben is, és sokkal, de sokkal finomabb, ropogósabb, mintha előtte főznénk.  

Ezeket olvastad már?

Répás-krumplis káposztafőzelék

Ez a tegnapi ebédünk volt, egy finom répafasírttal.  Hozzávalók: 1/2 fej édeskáposzta2 nagyobb krumpli1 nagyobb sárgarépa1 fej vöröshagyma 1 l...

Karfiol, kesudiós morzsában

Amilyen egyszerű, olyannyira nagyszerű étel. Hozzávalók: 1 fej karfiol2 dl Alpro natúr joghurt1 csokor metélőhagyma3 tk. só1 ek. sörélesztőpehely15 dkg...

Programajánló

Szeretném az alábbi programot ajánlani nektek, melyen férjem is tart előadást, és mi is tervezzük, hogy megyünk (csak a délutáni...