magdireceptek

Gabonakolbászos babpástétom

A sólet ihlette ezt az ételt, és mivel túl sok babot áztattam be, el is tudtam készíteni.

Hozzávalók:

25 dkg bab
1 nagy vöröshagyma
2 ek. olaj
kevés gabonakolbász
kömény, majoranna, só
pirospaprika


Elkészítés:

Az apróra vágott hagymát kevés vízen megpároltam.  Erre tettem rá az előzőleg megfőtt babot; majorannával, sóval, köménnyel ízesítettem. Pirospaprikával színeztem. Majd a gabonakolbászt is rátettem és összeturmixoltam, az olajat ekkor tettem hozzá. Még 5- percig főztem.
Rendkívül finom kenyérre való.

Ezeket olvastad már?

„Csíkos vegán malacok” :-)

Amilyen egyszerű, annyira nagyszerű étel is. Gyorsan elkészül és olcsó is. A recept egy másik változata A nyár ízei szakácskönyvben...

Hamarosan kapható lesz A nyár ízei

Annak, akit érdekel, egy jó hír: július 10-től kapható lesz A nyár ízei vegán szakácskönyv 100 vegán recepttel, tartósítással, fitoterápiával. ...