magdireceptek

Egészséges „habzsi-dőzsi” :)

A mai banánt egy kicsit felturbóztam. 🙂

Hozzávalók – 4 személyre

4 db banán

10 dkg zabpehely,
 kókuszreszelék
2 ek. méz
2 dl kókusztej
citromhéj

Hulala növényi tejszín
2 ek. karobpor
méz
víz
pirított dió

Elkészítés

A zabpelyhet forrásban lévő vízbe tesszük, és kókusszal, citromhéjjal, mézzel ízesítjük. A banánokat félbevágjuk, megtöltjük ezzel a töltelékkel, majd befedjük. A tetejére felvert tejszínt teszünk, karobot csurgatunk, és a pirított dióval megszórjuk. Veszélyes édesség 🙂 

Ezeket olvastad már?

Vegán amerikai káposztasaláta

Egy-két hónapja kedves ismerőseinknél jártunk vendégségben és nagyon finom pitát ettünk, rizstejszínből készült vegán majonézzel locsoltuk meg benne a falafel...

Fanni kedvenc bucija

Egyik nap eszembe jutott, hogy régen készítettem zsemlét. Gyorsan kitaláltam egy receptet és azóta negyedszerre sütöm, nekünk „bejön”. Fanni egy...

„Csokis” gabonagolyó házilag

Punkaa adta az ötletet, gyorsan ki is kellett próbálnom.  Hozzávalók: 3/4 csésze finomliszt1/4 csésze karobpor1/2 csésze darált kesudió / dió2...