magdireceptek

Egészséges „habzsi-dőzsi” :)

A mai banánt egy kicsit felturbóztam. 🙂

Hozzávalók – 4 személyre

4 db banán

10 dkg zabpehely,
 kókuszreszelék
2 ek. méz
2 dl kókusztej
citromhéj

Hulala növényi tejszín
2 ek. karobpor
méz
víz
pirított dió

Elkészítés

A zabpelyhet forrásban lévő vízbe tesszük, és kókusszal, citromhéjjal, mézzel ízesítjük. A banánokat félbevágjuk, megtöltjük ezzel a töltelékkel, majd befedjük. A tetejére felvert tejszínt teszünk, karobot csurgatunk, és a pirított dióval megszórjuk. Veszélyes édesség 🙂 

Ezeket olvastad már?

Blogajánló

Nővérkém is blogírásra adta fejét-  az ő specialitása, hogy főképp vegán táplálkozást folytat, azonban nem csak ő, hanem közel 2...

Nyitott Szemmel Magazin receptoldala…:)

A Nyitott Szemmel Magazin szeptemberi számában olvashatók ismét receptjeim. 🙂 Íme (ha valamelyik nem olvasható jól, akkor klikk a képre:)