magdireceptek

Datolyás, kókuszvirág cukros muffin (vegán)

 Hozzávalók:

2 dl finomliszt
1/2 zacskó foszfátmentes sütőpor
2 dl kókuszvirág cukor
1 dl olívaolaj 
2 dl víz 
1/2 csésze dió
1/2 csésze datolya

Elkészítés:

A lisztet, sütőport, cukrot kimérjük és összekeverjük. Egy másik tálban az olajat, a vizet vegyítjük össze, a diót és a datolyát apró darabokra vágjuk. Mindezt hozzáadjuk a lisztes keverékhez. 180 fokos sütőben muffinformába téve 25-30 perc alatt kisütjük. 


Ezeket olvastad már?

Hajdina-zabpehely fasírozott (vegán)

Nagyon finom fasírt, és csupa egészséges alapanyagot tartalmaz 🙂 Hozzávalók: 12,5 dkg főtt zabpehely 12,5 dkg főtt hajdina 1 teljes...

„Mexikói céklasaláta”

Maradt egy kis céklánk, ill. mexikói zöldséget nem tettem vissza -fasírtot készítettem egy adagból- a mélyhűtőbe, így ezt készítettem el...