Ma ismét gyors ebéd készült:) Volt itthon cukkini, krumpli, ill. múlt héten készítettem szejtánt, ez a hűtőben várta a felhasználást, így férjem egyik nagy kedvencét, brassóit készítettem. 🙂 A krumplit héjastul megfőztem. Emellett a szejtánt apró kockákra vágtam, és fokhagymás szójaszószba tettem pácolódni. A pác ideje alatt kiolajoztam egy tepsit, és beletettem erre a nyers, felkockázott cukkinit, a kifőtt, felkockázott krumplit. Sóval, köménymaggal ízesítettem. És összesütöttem, az utolsó 5 percre tettem rá a pácléből kiszedett búzahúst (különben megkeményedett volna). Finom lett:)
Kesudiós brokkolipástétom
Egyszerű, gyors, finom. Kell ennél több? 🙂 Saját fejlesztés ez is 🙂 Hozzávalók: 1 fej brokkoli1 ek. olívaolajsó1 ek. lenmagpehely...