magdireceptek

Lestyános, avokádós paradicsomsaláta

A lestyánt újra és újra felfedezem, most is épp reneszánszát éli nálunk.

Hozzávalók:

6-8 szem paradicsom
1 fej lilahagyma
1/2 avokádó, kockázva
2-3 tk. bio ételízesítő-mix és levespor
2-3 tk. lestyán
5 ek. olívaolaj 

Elkészítés:

A paradicsomokat megmossuk és tetszőleges alakúra felszeleteljük. A lilahagymával és avokádóval ugyanígy teszünk, miután megpucoltuk. Az olívaolajba belekeverjük az ételízesítőt és a tárkonyt, majd tálalás előtt pár perccel rálocsoljuk a salátára. 

Ezeket olvastad már?

Zöldségekkel töltött vegán palacsinta

Tegnap készítettem a zöldséges palacsintát, vacsorára és mai ebédnek  Mivel rohannom kellett, miközben sültek a palacsinták (tésztarecept itt), hagymát pároltam,...

Vegán „sajttorta”

Méltó desszert lehet a karácsonyi asztalon – már, ha addig marad belőle 😀 Hozzávalók: A vegán csokis brownie -piskótához: 1...