magdireceptek

Lestyános, avokádós paradicsomsaláta

A lestyánt újra és újra felfedezem, most is épp reneszánszát éli nálunk.

Hozzávalók:

6-8 szem paradicsom
1 fej lilahagyma
1/2 avokádó, kockázva
2-3 tk. bio ételízesítő-mix és levespor
2-3 tk. lestyán
5 ek. olívaolaj 

Elkészítés:

A paradicsomokat megmossuk és tetszőleges alakúra felszeleteljük. A lilahagymával és avokádóval ugyanígy teszünk, miután megpucoltuk. Az olívaolajba belekeverjük az ételízesítőt és a tárkonyt, majd tálalás előtt pár perccel rálocsoljuk a salátára. 

Ezeket olvastad már?

Spenótos-sajtos csiga

Itt a jó idő, mi többször piknikelni megyünk Fannival. Ha a játszótéren elfogyasztott tízórai, ill. uzsonna annak számít, akkor naponta...

Répás-kókuszos sütemény :)

Már régóta szerettem volna kipróbálni a répatortát-csak nem tortaalakban. Pénteken eljött az ideje. És furcsa párosítást találtam ki 🙂 Teljesen...