magdireceptek

Lestyános, avokádós paradicsomsaláta

A lestyánt újra és újra felfedezem, most is épp reneszánszát éli nálunk.

Hozzávalók:

6-8 szem paradicsom
1 fej lilahagyma
1/2 avokádó, kockázva
2-3 tk. bio ételízesítő-mix és levespor
2-3 tk. lestyán
5 ek. olívaolaj 

Elkészítés:

A paradicsomokat megmossuk és tetszőleges alakúra felszeleteljük. A lilahagymával és avokádóval ugyanígy teszünk, miután megpucoltuk. Az olívaolajba belekeverjük az ételízesítőt és a tárkonyt, majd tálalás előtt pár perccel rálocsoljuk a salátára. 

Ezeket olvastad már?

Karalábé rakottas

Sajnos tegnap sem volt idő fényképezni (férjem másoddiplomás szokásos havi képzésén ült, 8-tól 8-ig), pedig annyi finomság készült mostanában (pl....

Cukkinis, padlizsános „pizza-melegszendvics”

Ma délben cukkinis-padlizsános -fokhagymás paradicsomszósszal elkészített tésztát ettünk. Kevesebb tésztát főztem, így kimaradt egy adag szósz. Vacsorára nem sült ki...

Heti menü

Mostantól igyekszem heti menüvel jelentkezni, ugyanis sokan kértétek, hogy segítsek nektek ebben.  Így próbálom minden hét elején leírni ,mit ettünk...