magdireceptek

Cukkinis-szejtános brassói

Ma ismét gyors ebéd készült:) Volt itthon cukkini, krumpli, ill. múlt héten készítettem szejtánt, ez a hűtőben várta a felhasználást, így férjem egyik nagy kedvencét, brassóit készítettem. 🙂 A krumplit héjastul megfőztem. Emellett a szejtánt apró kockákra vágtam, és fokhagymás szójaszószba tettem pácolódni. A pác ideje alatt  kiolajoztam egy tepsit, és beletettem erre a nyers, felkockázott cukkinit, a kifőtt, felkockázott krumplit. Sóval, köménymaggal ízesítettem. És összesütöttem, az utolsó 5 percre tettem rá a pácléből kiszedett búzahúst (különben megkeményedett volna). Finom lett:) 

Ezeket olvastad már?

Pizzás táska

vega_pokemontrainer4000

Ma pizzás táskát készítettem, sok-sok salátával ettük (amiben volt gyufaszál alakú retek, uborka, kaliforniai paprika és hozzá szezámöntet). Hozzávalók: 500...

Könnyű citromos nyári sütemény

vega_pokemontrainer4000

Hozzávalók: 25 dkg liszt (fele tönköly liszt, fele finomliszt, vagy fele teljes őrlésű, fele finomliszt)2,5 dl Alpro vaníliás szójatej /...

Karalábé rakottas

vega_pokemontrainer4000

Sajnos tegnap sem volt idő fényképezni (férjem másoddiplomás szokásos havi képzésén ült, 8-tól 8-ig), pedig annyi finomság készült mostanában (pl....