magdireceptek

Csőben sült póréhagymás, mustáros csicsóka és krumpli

A fotót ezúttal nem férjem, hanem sógornőm készítette 🙂

Ezt a köretet a vasárnapi fasírt mellé készítettem.

Hozzávalók:

1/2 szál póréhagyma
1/2 kg csicsóka
2-3 szem burgonya
1 nagy doboz Yoya tejszín
2 ek. sörélesztőpehely
2 ek. mustár
olaj

Elkészítés:

A csicsókát meghámozzuk, és sós vízben megfőzzük, a krumplit pedig héjával együtt főzzük meg. Miután kihűlt, meghámozzuk ezt is. Majd kiolajozunk egy tepsit, belekarikázzuk vegyesen a krumplit és csicsókát is. Közben a szójatejszínt mustárral keverjük össze. Rákenjük a krumplira, póréhagymakarikákkal megszórjuk, és közepes lángon kisütjük. Pikáns köret. 

Ezeket olvastad már?

Vegán joghurtos-sütőtökös kalács

vega_pokemontrainer4000

Nagyon finom, érdemes kipróbálni! 🙂 Hozzávalók: 30 dkg finomliszt20 dkg durumliszt10 dkg kukoricaliszt4 ek. sült sütőtök  4 dkg élesztő2 tk....

LÉT-REFORM gesztenyeszív

vega_pokemontrainer4000

A LÉT-REFORM Original Kft. jóvoltából kaptunk bio, reform süteményeket, kekszeket és kenyérféléket, amelyeket, mivel finomak és egészségesek, úgy gondoltam, megosztok...