Ebéd 5 perc munkával? Igen! (Amennyiben előkészítettük a palacsintákat előző nap , illetve van a kamránkban házi, esetleg bolti chilis bab. 😀 De tölthetjük ajvárral vagy zakuszkával is)
Hozzávalók:
10 vegán palacsinta
házi v bolti chilis bab befőtt, konzerv
15 dk növényi sajt
1 doboz Dr Oetker növényi tejföl
snidling
a palacsintához:
60 dkg liszt (fele teljes őrlésű)
fél csomag sütőpor
5 dl növényi tej
8 dl szódavíz
fél dl olaj
Elkészítés:
A palacsintákat kisütjük, majd lemélyhűtjük. 😀 De frissen is készíthetjük, csak ez esetben nem 5 perces ebédről van szó.
Miután elővettük a mélyhűtőből a palacsintákat, megkenjük chilis babbal, majd négy felé hajtjuk, és egy kiolajozott tepsibe tesszük és megkenjük tejföllel, megszórjuk reszelt növényi sajttal. 200 fokos sütőben kb 15 perc alatt összesütjük.