magdireceptek

Spenótos-tofus rakott nokedli

Ez egy régebbi ebédünk volt, de most látom, hogy nem került még fel a blogra. Így leírom gyorsan:
1 kg spenótból sűrűbb mártást készítettem, ezen a módon 
Eközben vegán nodelit készítettem, így
Ezután jött a pakolás: egy tepsibe olívaolajat kentem, erre tettem a nokedli felét, majd a spenótot + reszelt tofut, utána egy kevés olaj, majd ismét nokedli, spenót, tofu került. A tetejére morzsát és lenmagot szórtam, kevés olajat öntöttem és összesütöttem. Finom ebéd volt. 🙂 

Ezeket olvastad már?

Egy kis beszámoló

Nagyon sok minden történt velünk az elmúlt napokban. Szombaton Esztergomban és Nyergesújfalun jártunk, este pedig érkeztek hozzánk férjem unokatestvérei, akikkel...

Málnás muffin

Egyszerű, gyors receptet hoztam-sajnos gyors fotóval, így nem a legszebb, de az íze!….:-)A recept Nagy Zsuzsától származik. Hozzávalók: 4 dkg...

Meggyes-pudingos vegán piskóta

Az egyik legfinomabb sütemény, próbáljátok ki! Barátnőm receptje alapján. Hozzávalók: A tésztához: 50 dkg rétesliszt20 dkg nyírfacukor12 ek. olaj (4 szűz...