magdireceptek

Mézes diógrillázs

Egyszerű és nagyszerű csemege 🙂

Hozzávalók:

8 marék dió
1 csipet só
5 ek. méz

Elkészítés:

A mézet és diót megsóztam, serpenyőbe raktam, és megolvasztottam-pirítottam. Amikor a méz karamellizálódni kezdett, a diót pedig eléggé megpirult, lezártam.  Rátettem egy tálcára, kihűlni, ami összeragadt, széttörtem. Finom süteményekben is, de önmagában is. 
Más fűszerezéssel itt találtok még receptet 🙂 (Érdekes módon „mézigörl-lel” hasonló időben, egymástól függetlenül készítettük ezt a csemegét :), de itt is olvasható hasonló.:)

Ezeket olvastad már?

Gombapaprikás korpás nokedlivel

Kifőztem korpás nokedlit (fele adag zabpehelyliszt, fele adag simaliszt + korpa+ víz +só), és közben elkészítettem a gombapaprikás alapját: 5...

Programajánló

Szeretném az alábbi programot ajánlani nektek, melyen férjem is tart előadást, és mi is tervezzük, hogy megyünk (csak a délutáni...