magdireceptek

Gabonakolbászos babpástétom

A sólet ihlette ezt az ételt, és mivel túl sok babot áztattam be, el is tudtam készíteni.

Hozzávalók:

25 dkg bab
1 nagy vöröshagyma
2 ek. olaj
kevés gabonakolbász
kömény, majoranna, só
pirospaprika


Elkészítés:

Az apróra vágott hagymát kevés vízen megpároltam.  Erre tettem rá az előzőleg megfőtt babot; majorannával, sóval, köménnyel ízesítettem. Pirospaprikával színeztem. Majd a gabonakolbászt is rátettem és összeturmixoltam, az olajat ekkor tettem hozzá. Még 5- percig főztem.
Rendkívül finom kenyérre való.

Ezeket olvastad már?

Vegán karobos somlói

vega_pokemontrainer4000

Ismét egy édesség. Egyik nagy kedvencünk. Hozzávalók: Diós piskótához: 20 dkg finomliszt20 dkg teljes őrlésű liszt20 dkg barna cukor10 dkg...

Padlizsánkrém

Magdi

Nagyon szeretjük a padlizsánt, akár raguban, akár rántva, fokhagymával összesütve, vagy fasírtként feldolgozva, rakott ételekbe téve. De pástétomként is nagy...