magdireceptek

Napraforgós-medvehagymás pesto

Az egyik legfinomabb pesto. Persze, finom olívaolaj is kell hozzá.:-)

Hozzávalók:

1 csokor medvehagyma
1 marék napraforgómag
3 ek. extra szűz olívaolaj 
só- ízlés szerint

Pritaminpaprikás tofu 

Elkészítés:

 A napraforgómagot olaj nélküli serpenyőben megpirítjuk. A medvehagymát felaprítjuk. Majd mindezt + olívaolajat egy mixerbe tesszük és alaposan összeturmixoljuk. Utólag sózzuk. Ma tésztára tettük, és pritaminpaprikás tofu kockákat is ettünk hozzá. Fenséges volt.:-)

Ezeket olvastad már?

Kapor és gomba

vega_pokemontrainer4000

Egyik délután „hazaugrottunk” Békés megyébe, drága anyósom születésnapi ajándékaként.:-) És nemcsak az otthoni kertünkből hoztunk finomságokat, hanem drágám nagynénjétől is...

Villámgyors vegán túrógombóc

vega_pokemontrainer4000

Olyan, mint az eredeti, ráadásul villámgyorsan elkészül és egészséges is.  Hozzávalók: 3 dl növényi tej 0,5 kg natúr tofu 1...

Rizskása puding eper-málnaszósszal

vega_pokemontrainer4000

A Biorganik nagyon finom és egészséges instant kásákat forgalmaz, érdemes „nehezebb napokra” beszerezni, hogyha nincsen is idő, vagy ha éppen...