magdireceptek

Félig tél, félig tavasz reggelire :)

Azért csak félig tavasz, mert még nincs friss idénygyümölcs, „csak” kompóttal készült a rétegezett reggeli 🙂 Egyrészt az ebédhez is készült kesutejföl (ld. itt), így egyszerűen ebbe kevertem mézet, kókuszt. Ezek után így készült a rétegezés:

granola

– édes-kókuszos kesutejföl

– magozott cseresznye

granola

– édes-kókuszos kesutejföl

– magozott cseresznye.
Finom és mutatós 🙂 

Ezeket olvastad már?

Mesés jégkrémek vegánoknak (is)

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de a mi kisfiúnk, Gergő egész évben tudna jégkrémet vagy fagylaltot enni desszertként. Így...

Pritaminpaprikás-tökmagos pogácsa

Nagyon finom, omlós, rugalmas, puha és ízletes pogácsa, Biobrigi nyomán készítettem ma el. Hozzávalók 30 dkg teljes kiőrlésű liszt30 dkg...