magdireceptek

Félig tél, félig tavasz reggelire :)

Azért csak félig tavasz, mert még nincs friss idénygyümölcs, „csak” kompóttal készült a rétegezett reggeli 🙂 Egyrészt az ebédhez is készült kesutejföl (ld. itt), így egyszerűen ebbe kevertem mézet, kókuszt. Ezek után így készült a rétegezés:

granola

– édes-kókuszos kesutejföl

– magozott cseresznye

granola

– édes-kókuszos kesutejföl

– magozott cseresznye.
Finom és mutatós 🙂 

Ezeket olvastad már?

Granolás muffin

Emlékeztek még a múltkor bemutatott Granoland granolákra? Most muffint készítettem fahéjas-gyümölcsös ízesítésűből. Hozzávalók: 1 bögre finomliszt1 bögre teljes őrlésű liszt1...

Spenótos-tofus rakott nokedli

Ez egy régebbi ebédünk volt, de most látom, hogy nem került még fel a blogra. Így leírom gyorsan: 1 kg...

Kókusztejes nektarinleves

Extra finom leves a nagy melegben. Hozzávalók: 4 szem nektarin800 ml kókusztej 10 dkg juharszirup / méz1 ek. kókuszolaj —puffasztott barnarizs Elkészítés: A...